Welcome to Booka Agency

Coiffure &
Model Agency

Become hair model for professional hairdressers – create your free account today.

Det er 100% gratis at oprette dig som hårmodel på Booka.dk. Du modtager desuden kun jobtilbud, som er relevante for dig.

Become hair model for professional hairdressers

Nu har du chancen for at få noget nyt og lækkert hår – helt gratis!

Som hårmodel hos Booka Agency er der ikke tale om frisørelever, men der imod at man er hårmodel for professionelle og uddannede frisører.

De forskellige frisør-virksomheder skal løbende bruge hår modeller til ex. nye lanceringer, kurser, seminarer, workshops, shows m.m. for at fremvise deres produkter, som kan indebære alt fra klippeteknikker, styling- samt farveprodukter.

Show or Workshop model

Showmodel indebære større opgaver/shows, oftest heldags. Der er oftest krav til højde, drøjde og alder, som showmodel.

 

Workshopmodel foregår som oftest i et studie, salon eller på et kursussted, som oftest tager 3-8 timer. Der er normalt ingen krav som workshopmodel.

Job postings

Booka Model - DK

Health/Beauty
6K

Vi skaber kontakten mellem professionelle frisører og hårmodeller.

Booka Model Hårmodeller - DK

3 days 12 hours ago

Skal du have den sidste plads til en skøn farve i Randers på onsdag?😍

Booka Model Hårmodeller - DK

1 week 5 days ago

RANDERS: Workshopmodeller, piger søges til smukke farvebehandlinger😍 Uddannede frisører fra Loréal skal bruge modeller til deres workshop - farve og styling. TID, DATO & STED: Onsdag d. 23 september kl. 12.00 ca. 17.00. Frisørskolen, Tradium…

Booka Model Hårmodeller - DK

Booka Model Hårmodeller - DK

2 weeks 2 days ago

LØSNING: Fyre & pige søges til fotoshoot; Ingen krav til højde & drøjde! 📸😎 Whiteavenuegroup education, professionelle og uddannede frisører skal bruge modeller til deres kampagne fotoshoot for et nyt voks brand i deres studie…

Book hårmodel

Book hair model

Send besked

Send en besked til de valgte modeller. Tryk på importér mailadresser for at importere modellernes mailadresser og skriv derefter din besked.