fbpx

Allerede oprettet? Log ind her

Trænger du til at der skal ske noget nyt, eller leder du efter en billig løsning til at få ordnet håret? Ønsker du at blive hårmodel, får du muligheden for at blive model for både professionelle eller elever gennem Booka Model, som er et online hårmodel bookingbureau. Her har du chancen for at sidde model til alt lige fra klipning, styling til hårfarvning. For at blive bedre indenfor faget, mangler frisører, både uddannede og elever, nogen at øve sig på. Der kommer hele tiden nye metoder til, og disse skal frisørerne kunne udleve nede i salonen og på kursussteder.

Er du klar på forandring, så er det nu du skal slå til og blive hårmodel.

Sådan bliver du hårmodel

Det store spørgsmål er hertil ”hvordan bliver jeg hårmodel?”. Booka Model samarbejder med frisører, som søger efter nogen, der vil stå model til deres udfoldelser. Booka Model er et online bureau, der hjælper med at finde hårmodeller i hele landet, til flere sammenhænge.

Hvis du ønsker at blive hårmodel, skal du oprette en profil hos Booka Model, hvor du angiver bestemte oplysninger. Du skal angive dine kontaktoplysninger, så frisøerne ved hvor du befinder dig, og hvordan de får fat på dig. Hertil skal du uploade et billede af dig selv, samt oplysninger om dine størrelser og længden på dit hår. Når din profil er oprettet, kan du frit søge de tilgængelige modeljobs som du finder på vores SoMe kanaler såsom Facebook og Instagram – se mere under Jobopslag.

Krav til dig der gerne vil være hårmodel

Der er nogle bestemte krav som skal være opfyldt, for at blive hårmodel. Kravene er forskellige, alt efter hvilken salgs hårmodel der er tale om. Fælles for alle gælder det, at du skal være fyldt 16 år. Som hårmodel for frisørelever er der ingen specifikke krav til størrelse og højde. Krav til hårlængden vil altid være varierende, alt efter hvilken behandling frisøreleven skal udføre.
Som hårmodel for professionelle frisører, afhænger kriterierne af, om der er tale om en workshopmodel eller en showmodel. Ved workshops stilles ingen yderligere krav, hvorimod der ved shows skal opfyldes kriterier for alder, højde, størrelse og hårlængde. Disse krav opstilles alt efter hvilket show frisøren skal udføre, så modellen passer hertil.

Aflønning til hårmodeller

Betaling af modelarbejdet bliver givet ud fra den pågældende opgave. Ved nogle behandlinger vil der være en mindre udgift til de materialer der bliver anvendt.Der vil aldrig være kontante aflønninger som hårmodel, uanset hvilket modeljob du udfører og hvilken behandling du for foretaget. At være hårmodel er en gratis, og helt igennem super oplevelse! Gør noget godt for dig selv og opret dig som hårmodel i dag.

Bliv hårmodel for professionelle frisører eller frisørelever.

Opret dig gratis her

Upload profilbillede
Upload profilbillede

Book hårmodel

Send besked

Send en besked til de valgte modeller. Tryk på importér mailadresser for at importere modellernes mailadresser og skriv derefter din besked.