fbpx

Om
Booka Model

Modelbureau for professionelle frisører, frisørelever og hårmodeller

Online hårmodelbureau med tilknyttede amatørmodeller. Hårmodelbooking for professionelle frisører, frisørfirmaer og frisørelever. 

Booking af hårmodeller til alt fra produktlanceringer, kurser, seminarer, fotoshoots, workshops, større shows, i salon eller på skoler, i både ind og udland.

Hårmodelbooking for professionelle frisører

Workshopmodel:
Som workshop model kan alle fra 16 år være med. Ingen eller krav til alder, højde og drøjde.

(Workshops foregår som oftest i et studie, en salon eller på et kursussted. En workshop tager som regel mellem 3-8 timer.

På workshopsdage vil der være delvis forplejning. Afhængig af kurset varighed vil der blive stillet snacks, vand, lettere madanretninger, kaffe og te til rådighed.)

 

Priser fra 199kr. ex. moms.


Showmodel:
Som showmodel kan alle fra 16 år være med. Der vil som showmodel være krav til ex. alder, højde og drøjde.

(Afhængig af størrelsen vil shows som oftest være heldagsarrangementer, op til 10 timer. Der vil ofte også være en prep/forberedelsesdag dagen forinden, hvor man møder 2-4 timer for at få klargjort sit hår.

På showdagen vil der være fuld forplejning. Afhængig af tidspunktet på dagen modellerne møder, vil der blive tilbudt morgenmad, frokost samt aftensmad, snacks og drikkevarer.)

 

Priser fra 299kr. ex. moms.

 

Krav til vore modeller.

Vore modeller er informeret om inden booking, at der som hårmodel kræves man er åben for og ønsker en forandring af sit hår. Ud fra en fælles dialog skal modellen være villig til at give frisørerne mulighed for at skabe et nyt og klædeligt look. Hvilket præcise look modellen får, snakker de med deres frisør om på dagen, så i som kunde kan sikre jer at det bliver det helt rigtige look som passer til modellen og samtidig omfatter de ønsker i har.

Aflønning af workshop og showmodeller

Hår og Goodiebags:

Hårmodellerne aflønnes i form af klip, farve, styling og/eller opsætning samt en præsentabel Goodiebag med produkter til en værdi fra 500kr. afhængig af event, modeltype samt varighed.

Dækning af transport:

Vi anbefaler dækning af transport udgifter til modeller med 30km eller mere til event location. Vi sørger for alt praktisk fakturaarbejde samt betaling til modeller i forbindelse med .

Betalt honorar:

Ønskes hårmodeller til et større event over flere dage i eksempel udlandet eller til fotoshoots, anbefaler vi et betalt honorar fra 500kr pr. dag. Vi sørger for alt praktisk fakturaarbejde samt betaling til modeller i forbindelse både transportudgifter samt aflønning af betalt honorar. 

Herre hårmodel bliver trimmet
Lyshåret kvindelig hårmodel med fletninger

Bookingproces

Der udfyldes og sendes en online bookingskabelon ved ønske om modeller. Vi slår jobbet op på vores Facebookside, Instagram samt div. casting sider.

Herefter sender vi mulige modeller videre til kunden, som endeligt udvælger de modeller der er ønske om at booke. Vi sørger for al praktisk information til modellerne, at de møder op på rette sted til rette tid mm.

Vi indkræver et depositum fra alle booket modeller, som en sikkerhed for at de møder op. Vores fremmødeprocent er meget høj!

Der tages dog forbehold for sygdom samt andre akutte tilfælde.

 

For at kunne tilbyde et optimalt udvalg af modeller, ser vi gerne vores krav til Showmodeller bliver overholdt:

/ Showmodeller maksimum højdekrav: 160/165. / Showmodeller minimum tøjstørrelses krav: 36/38. Jo færre krav des flere modeller får i som kunde at vælge mellem.

 

Der gøres opmærksom på at korthårs samt herre modeller kan være sværere at finde og at man derfor kan være nødsaget til at gå på kompromis med kravene til disse modeltyper.

 

Vi sørger for at finde og booke de ønskede hårmodeller. Alle modeller udvælges og godkendes af kunden inden endelig booking.

Modellerne informeres grundigt omkring hvad de kan forvente som hårmodel til det givende event samt hvor og hvornår de skal møde op. Skulle der opstå afbud, vil vi så vidt muligt sørge for at have backupmodeller klar.

NYT! Hårmodelbooking for frisørelever

Grundet efterspørgsel, har vi som noget nyt valgt også at tilbyde booking af hårmodeller for frisørelever.

Her kan der eksempelvis være tale om elever, som har brug for modeller på frisørskolen eller hos den salon de er i lære hos.
Det er vigtigt der noteres at der er tale om frisørelever ved booking.

 

Hårmodeller for frisørelever aflønnes i form af gratis klip, styling -og opsætning.

Ved kemibehandlinger vil der som oftest være et mindre gebyr mellem ca. 100-300kr. som går udelukkende til materialer. 

Ved svendeprøver vil der intet gebyr være.

 

Som hårmodel for frisørelever vil der ikke være forplejning eller goodiebag da der oftest kun er tale om en varighed på 1-4 timer.

Der skal altid være enten en underviser såfremt det foregår på en frisørskole eller en læremester såfremt det foregår i en salon, til stede under behandlingerne.

 

Priser fra 50kr. ex. moms.

Makeupartister og Hjælpepiger

Vi hjælper gerne med at finde og booke ekstra hænder til jeres event. 

Hjælpe piger eller drenge vil som udgangspunkt være nogen som er i gang med frisøruddannelsen.

Makeupartister kan både være elever eller uddannet, alt efter ønske herom.

 

Timeløn hjælpe piger/drenge fra 115kr + goodiebag og dækning af transportudgifter. / Fee Booka fra 375kr pr. hjælper pr. dag.

Timeløn makeupartister fra 300 + evt. goodiebag og dækning af transportudgifter. / Fee Booka fra 500kr pr. artist pr. dag.

 

Praktisk information

Billede og videomateriale:
Billeder samt eventuelt videomateriale fra dagene som hårmodel, vil kunne blive benyttet af kunden selv såvel som Booka Model til markedsføring, de sociale medier samt fremvisning til andre kunder.

 

Ønske om priser.

Kontakt os gerne ved forespørgsel på priser.  

 

Booking af modeller.

Forespørgsler på eller booking af hårmodeller, foregår gennem vores bookingskabelon herunder.
Der ønskes så vidt muligt en bookingfrist på 3 gerne 4 uger, gældende for alle bookinger. 

Fem kvindelig hårmodeller

Partnere

Vi bestræber os på at være en virksomhed, som gennem loyalitet og tæt samarbejde med vore kunder og samarbejdspartnere, formår at opretholde et godt og langt samarbejde, hvor vi gennem god support og kompetence sikre vore kunder de mest optimale booking løsninger ud fra behov.

Book hårmodel

Send besked

Send en besked til de valgte modeller. Tryk på importér mailadresser for at importere modellernes mailadresser og skriv derefter din besked.