fbpx

Om Booka Model 

Modelbureau for professionelle frisører, frisørelever og hårmodeller

Alle fra 16 år kan blive hårmodel gennem Booka Model.

Booka Model er et online hårmodelbureau hvor du har muligheden for at være hårmodel for professionelle frisøreeller frisørelever.

 

De professionelle frisører afholder løbende produktlanceringer, kurser, seminarer, fotoshoots, workshops eller større shows.

Her skal frisørerne bruge hårmodeller til alt fra klipninger, styling, opsætning samt hårfarvninger.

 

Frisøreleverne skal løbende bruge hårmodeller til træning på frisørskolen eller i den salon de er i lære hos.

Her skal frisøreleverne bruge hårmodeller til ex. hårvask(hovedbundsmassage), klipning, hårfarvning, permanentning, farvning & retning af bryn og vipper, opsætning og-makeup.

 

Hvad skal jeg være åben for som hårmodel. 

Du skal som hårmodel være åben for og ønske en forandring af dit hår. Ud fra en fælles dialog skal du være villig til at give frisøren eller eleven mulighed for at skabe et nyt og klædeligt look ud fra deres ønsker. Hvilket præcise look du får, snakker du med din frisør om på dagen, så i kan sikre jer at det bliver det helt rigtige look som passer til dig og samtidig omfatter de ønsker frisøren har.

 

Kan jeg bruges hvis jeg er Gravid og må jeg tage mit barn med?

Er der kun tale om klipning, JA så kan gravide også være hårmodel.

Er der tale om farvning, NEJ så ønsker hverken Booka Model eller vore kunder at bruge hårmodeller som er gravide, grundet brug af midler med kemikalier.

Nyfødte og mindre børn kan desværre ikke medbringes og bedes derfor passet andetsteds, mens moren eller faren sidder hårmodel.

 

Kan jeg bruges hvis jeg har Henna farve eller Extensions i håret? 

Vi kan desværre ikke bruge modeller med Henna i håret. Henna er meget stærk og ligger som en beskyttelseshinde oven på dit hår, det kan derfor gøre det svært for en kemifarve at trænge igennem og komme ind i dit hårstrå og åbne det som en sådan farve gør, derfor kan du ikke regne med at farven bliver som den skal.

Vi kan desværre ikke bruge modeller med extensions i håret.

 

Hårmodel for frisørelever

Som hårmodel for frisørelever kan alle fra 16 år være med. Ingen krav til højde, drøjde og alder.

Som hårmodel for frisørelever skal du være åben for den style eleven skal øve sig på.

Opgaverne for en frisørelev kan være :

Hårvask(hovedbundsmassage), klipning, hårfarvning, permanentning, farvning & retning af bryn og vipper, opsætning og-makeup.

 

Ved kemibehandlinger vil der som oftest være et mindre gebyr mellem ca. 100-250kr. som går udelukkende til materialer. 

Ved Svendeprøver/eksamener vil der intet gebyr være.

 

Varigheden på disse træninger vil oftest være 1-3 timer.

Der vil altid være enten en underviser såfremt det foregår på en frisørskole eller en læremester såfremt det foregår i en salon, -til stede til at guide og vejlede under behandlingen.

Aflønning som hårmodel for frisørelever

Aflønning som elevmodel kan være enten Gratis klip eller styling -og opsætning.

Ved kemibehandlinger vil der som oftest være et mindre gebyr mellem ca. 100-250kr. som går udelukkende til materialer. 

Ved svendeprøver/eksamener vil der intet gebyr være.

Ingen kontante aflønninger.

 

Som hårmodel for frisørelever vil der hverken være forplejning eller goodiebag da der oftest kun er tale om en varighed på 1-3 timer.

Praktisk information

Gæster: Det er ikke tilladt at medbringe gæster som hårmodel.

Diverse: Vi gør opmærksom på at der især til større events kan forekomme en del ventetid. Det er derfor en god idé at medbringe en god bog, lektier og strøm på telefonen.

Transport: 
Transport til et arrangement vil kun blive dækket såfremt dette er oplyst gennem jobopslaget samt modellen har informeret om behov herfor.

Parkering: Du skal selv sørge for parkering med mindre andet er oplyst. Vi kan desværre ikke garantere gratis parkerings muligheder.

Gæster: Det er ikke tilladt at medbringe gæster som hårmodel.

Diverse: Vi gør opmærksom på at der især til større events kan forekomme en del ventetid. Det er derfor en god idé at medbringe en god bog, lektier og strøm på telefonen.

Transport: 
Transport til et arrangement vil kun blive dækket såfremt dette er oplyst gennem jobopslaget samt modellen har informeret om behov herfor.

Parkering: Du skal selv sørge for parkering med mindre andet er oplyst. Vi kan desværre ikke garantere gratis parkerings muligheder.

Nyt lækkert hår og GOODIEBAG - Helt gratis!

Udover nyt lækkert hår og en rigtig god oplevelse som hårmodel, får workshop og showmodeller som tak for deltagelse også en skøn Goodiebag med produkter med sig hjem.


Workshop eller Show model?

Der findes 2 typer af hårmodel for professionelle frisører:

Workshopmodel:
Som workshop model kan alle fra 16 år være med. Ingen eller få krav til alder, højde og drøjde.

Workshops foregår som oftest i et studie, en salon eller på et kursussted. En workshop tager som regel mellem 3-8 timer.

På workshops dage vil der være delvis forplejning. Afhængig af kurset varighed vil der blive stillet snacks, vand, lettere madanretninger, kaffe og te til rådighed.

Beklædning: Modeller kan blive bedt om at medbringe pænt præsentabelt tøj og sko, så den endelige styling fremtræder flottere, når der eventuelt skal tages før – efter billeder. 

Showmodel:
Som showmodel kan alle fra 16 år være med. Der vil som showmodel være krav til ex. alder, højde og drøjde.

Shows vil som oftest være heldagsarrangementer, op til 10 timer. Der vil ofte også være en prep/forberedelsesdag dagen forinden, hvor man møder 2-4 timer for at få klargjort sit hår.

På showdagen vil der være fuld forplejning. Afhængig af tidspunktet på dagen du møder, vil der blive tilbudt morgenmad, frokost samt aftensmad, snacks og drikkevarer.

Makeup: Der vil være makeupartist til stede når der afholdes shows. Vi beder dig derfor komme uden makeup på showdagen, hvis muligt.

Kollektionstøj og sko: Kunden vil som udgangspunkt altid  have tøj og sko med fra deres kollektion, som alle skal iklæde sig på dagen. Modellerne bliver dog altid bedt om også selv at medbringe tøj og sko, for at være sikre på der er nok til alle. 

Sceneprøve: Der vil i løbet af dagen være en gangprøve, hvor du får vist hvordan showet skal foregå. Der vil være en lille scene hvor modellerne bliver vist hvordan de skal stå/gå senere på dagen. Du skal derfor synes det er sjovt at stå foran andre mennesker og vise dit nye lækre hår frem, samtidig med at posere sammen med de andre amatørmodeller foran publikum og kameraerne.

Betingelser som hårmodel

Depositum: Da vi desværre oplever flere modeller ikke møder op eller sørger for at melde afbud i tide. Har vi været nødsaget til at indføre et depositum på 200kr førend endelig booking kan ske. Beløbet refunderes igen dagen efter endt arrangement. Det kan tage et par dage førend overførelsen er gennemført.

Oplysninger: Bookes man som hårmodel til event, hvor ens medsendte/uploadede billeder eller ens personoplysninger ikke stemmer overens med det oplyste, kan man risikere at blive sendt hjem fra eventet samt depositum vil derfor ikke blive refunderet. Sørg derfor altid for at din modelprofil er opdateret og med nytagende billeder såfremt du har ændret hårfarve, blevet klippet eller andet. Følg altid billedeguiden.

Aflysning: Afmelding skal ske senest 5 hverdage forinden et event såfremt depositum skal kunne refunderes. Ved udeblivelse fra et arrangement refunderes forudbetalte depositum ikke.

Billeder og videomateriale: 
Billeder og videomateriale taget i forbindelse med et job, kan blive brugt til markedsføring af såvel Booka Model samt den respektive kunde.

Book hårmodel

Send besked

Send en besked til de valgte modeller. Tryk på importér mailadresser for at importere modellernes mailadresser og skriv derefter din besked.