fbpx

Welcome to Booka Agency

Coiffure &
Model Agency

Become hair model for professional hairdressers – create your free account today.

Det er 100% gratis at oprette dig som hårmodel på Booka.dk. Du modtager desuden kun jobtilbud, som er relevante for dig.

Become hair model for professional hairdressers

Nu har du chancen for at få noget nyt og lækkert hår – helt gratis!

Som hårmodel hos Booka Agency er der ikke tale om frisørelever, men der imod at man er hårmodel for professionelle og uddannede frisører.

De forskellige frisør-virksomheder skal løbende bruge hår modeller til ex. nye lanceringer, kurser, seminarer, workshops, shows m.m. for at fremvise deres produkter, som kan indebære alt fra klippeteknikker, styling- samt farveprodukter.

Show or Workshop model

Showmodel indebære større opgaver/shows, oftest heldags. Der er oftest krav til højde, drøjde og alder, som showmodel.

 

Workshopmodel foregår som oftest i et studie, salon eller på et kursussted, som oftest tager 3-8 timer. Der er normalt ingen krav som workshopmodel.

Job postings

Booka Model Hårmodeller - DK

1 month 1 week ago

Er du fotogen? Elsker du at stå foran et kamera? Så er det måske lige dig vi søger📸 💞GOODIEBAG 500KR, BILLEDE & VIDEOMATERIALE, FULD FORPLEJNING, TRANSPORT DÆKKES + GARTIS KLIP & FARVE AF PROFESSIONELLE FRISØRER💞

Booka Model Hårmodeller - DK

1 month 2 weeks ago

💙Herre modeller søges til moderne skinfade klip i Kbh & Kolding💙 Park styling skal bruge herre modeller til deres workshops i Kbh og Kolding. Du skal være åben for en flot moderne skinfade klipning og

Booka Model Hårmodeller - DK

1 month 3 weeks ago

Modeller med længere hår søges til styling i Vanløse - du modtager en skøn gavepose og smukt hår som tak🌼 Tirsdag d. 14/5 kl. 10.00-13.00 - 5 pladser. Onsdag d. 15/5 kl. 10.15-11.45 - 3

Book hårmodel

Send besked

Send en besked til de valgte modeller. Tryk på importér mailadresser for at importere modellernes mailadresser og skriv derefter din besked.